Basics by Garage

Garage ontwikkelt al vanaf 1998 basic T-shirts voor meerdere bekende merken door heel Europa en is in 2009 op eigen benen gaan staan. Vanuit het hoofdkantoor in Canada distribueert Garage een evoluerende collectie en verspreidt zo het immens populaire merk onder de liefhebber.

 

Het uitzoeken van goede basics is zeer belangrijk om een goede basis voor je outfit neer te zetten. Voor thuis op de bank, maar zeker ook voor op je werk of in de kroeg. Kortom, een goed shirt mag in geen enkele garderobe ontbreken. Basics zijn tijdloos en je kan er altijd en overal gemakkelijk mee combineren.

 

Comfort uit Canada

Garage komt van origine uit het sprankelende Canadese Montreal. Deze stad was de inspiratie voor de ontwerpers van het modemerk Garage. Al wandelend over straat laten zij zich inspireren door vele culturele en kunstzinnige bezienswaardigheden die deze stad rijk is. Dankzij multiculturele en creatieve invloeden ademen de ontwerpen van Garage stijl, passie en lef uit.

 

Praktisch, comfortabel en stijlvol

De basics van het herenmerk Garage worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige garen en stoffen. Daarnaast voldoet Garage aan alle eisen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De materialen worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd en geverfd, waardoor er constant een hoge kwaliteit gegarandeerd  kan worden. Dankzij de moderne pasvorm sluiten de T-shirts perfect aan op het lichaam en zijn ze voorzien van een hoogwaardig draagcomfort. De producten van Garage zijn zeer geschikt als ondershirt of als stijlvolle basic van je outfit. De shirts zijn verkrijgbaar in diverse basiskleuren als zwart, wit, antraciet en blauw.

 

Het stoere, casual merk heeft een uitgebreide collectie comfortabele T-shirts. Van ronde hals tot V-hals. Eenvoud, kwaliteit en betaalbaarheid zijn de kernkwaliteiten waar het bij Garage om draait. De collectie bestaat naast shirts uit verschillende basic items, zoals singlets, longsleeves en boxershorts.

 

Het is bij basics van belang dat je een goede keuze maakt, want veel T-shirts zijn het net niet of na een paar keer dragen rijp voor de prullenbak. Ga daarom met Garage voor een goede kwaliteit stof. Hiermee rock jij de basics zoals ze dit in de jaren ’50 deden en heb je een goede basis om te combineren. Shop jouw Garage kleding bij Suitable!

Basics by Garage