Als fashionista wil je natuurlijk goed voor de dag komen, en dat iedere dag opnieuw. Want met de social media van anno 2019 kan je het je eigen niet veroorloven om een keer wat minder voor de dag te komen wanneer je buiten de deur komt. Want je wilt natuurlijk alles vast leggen en plaatsen. Maar dan wil je natuurlijk wel items hebben die opvallen, en waar je met trots rond mee wilt lopen.

De schoenen van Balenciaga wil je hebben.

Je ziet ze steeds vaker. Terwijl je normaal niet met items wilt lopen die je vaker ziet, maak je bij deze schoenen echt een uitzondering. Want ze blijven ontzettend gaaf en ze lopen ook nog eens heerlijk. Nou meer wil je toch niet? Precies, als fashionista moet je deze schoenen gewoon hebben! Het is misschien even sparen voordat je ze kan betalen. Maar daar heb je natuurlijk alles voor over. Flink wat uurtjes werken om daarna van deze prachtige pareltjes te genieten. En ze kunnen onder, bijna, elke outfit. Want je wilt niet altijd als meisje meisje gezien worden wanneer je geassocieerd wordt met een fashionista. Nee, jij hebt zeker weten ook jouw stoere kant, en die wil je soms ook zeker laten zien. Met een gescheurde broek, basic shirt en de Balenciaga schoenen doe jij het altijd goed. En een basic shirt alleen hoeft al niet, nee je kan ook helemaal los gaan en natuurljk gaan voor een kleurrijk shirt of eentje met een druk printje. Het kan allemaal. Maar ook wanneer je een jurkje hebt, die niet geheel netjes is, maar wel een edgy kant heeft, dan kan je dit prima combineren met deze schoenen. Leuke accessoires erbij en jij bent Instagram waardig. Tijd om op de foto te gaan.

Maar je hebt nog veel meer van Balenciaga.

Buiten dat ze alleen maar schoenen hebben, kan je van dit merk nog veel meer vinden. Denk aan sweaters, shirtjes en leuke accessoires zoals een handtas. Jij kan elke outfit afmaken met iets van Balenciaga en je steelt er tegelijk de show mee. Zoals al eerder gezegd, ze zijn wat prijzig, maar wanneer jij een paar uurtjes goed werkt, dan kan jij rond paraderen met een pareltje van Balenciaga.

Als fashionista wil je natuurlijk ook op de leukste evenementen gezien worden met een goede outfit. Gelukkig is daar de zomer waarbij elk weekend wel gevuld wordt met een feest, festival of foodtruck event.

Een echte musthave voor elke fashionista