multimedea hoezo

Multimedia vind ik normaal gesproken echt iets voor mannen. Beeld, geluid, apparatuur, mannen zijn daar over het algemeen meer mee bezig dan vrouwen. Toch heb ik de laatste tijd een paar items op mijn wishlist staan die ik heel graag zou willen hebben.

Dan hier mijn electronica wishlist. Om te beginnen een iMac. Ik heb nu een Macbook en daar ben ik nog steeds (al bijna 3 jaar) dolgelukkig mee! Echt mijn beste koop ooit. En hoewel ik niet én een laptop, én een computer wil en nodig heb, vind ik iMacs wel echt ontzettend mooi. Pas wanneer ik een mooi kantoortje heb in huis met een leuk bureau en dat soort dingen, wil ik nadenken of ik een iMac ga kopen. Tot die tijd gebruik ik mijn Macbook lekker. Een nadeel vind ik wel dat je met een iMac minder makkelijk op de bank gaat zitten, iets wat ik met mijn Macbook dus eigenlijk juíst doe.

Dan de Sony cameralens voor mijn Nikon D3200. Er zit nu een standaard lens op (18-55 mm). Helemaal prima en ben er super blij mee. Toch zou ik graag nog een 50 mm lens erbij willen, omdat je daarmee van die mooie scherpte/diepte fotos kunt maken. Dat geeft zon tof effect!

En tot slot deze ietwat retro radio van Philips. We hebben nu een soortgelijke, hele goedkope van Kruidvat. Deze doet het prima en ziet er leuk uit, maar toch gaat mijn hartje sneller kloppen van een iets mooiere variant. Deze ziet er meer design uit, als je snapt wat ik bedoel.

Wat staat er op jouw multimedia wishlist?

Multimedia voor mannen.. Hoezo?