Als jij op zoek bent naar een nieuwe lenzenvloeistof, dan is Aosept plus HydraGlyde een uitstekende keuze. Deze lenzenvloeistof is namelijk geschikt voor alle type lenzen en de unieke samenstelling zorgt voor nog meer draagcomfort. De juiste lenzenvloeistof is erg belangrijk als je wilt dat je lenzen lekker zitten en dat je ogen gezond blijven. Problemen zoals jeuk, irritatie, rode- en droge ogen, slecht zicht en oogontsteking kunnen allemaal het gevolg zijn van de verkeerde lenzenvloeistof. Aosept plus HydraGlyde is een kwalitatieve lenzenvloeistof van Alcon waarmee deze problemen voor jou kunnen worden opgelost.

Aosept plus HydraGlyde zonder conserveringsmiddelen

Eén van de redenen waarom mensen Aosept plus HydraGlyde kiezen is omdat het geen conserveringsmiddelen bevat. Een allergie voor conserveringsmiddelen kan het dragen van contactlenzen erg vervelend maken en daarom is Aosept plus in die situatie ideaal. Het feit dat deze vloeistof geen conserveringsmiddelen bevat betekent niet dat het slechter werkt. De samenstelling is anders en dat betekent dat allergische reacties op de lenzenvloeistof af zullen nemen. De pH-waarde van de vloeistof ligt dicht bij de natuurlijke pH-waarde van het vocht in je ogen. Het is daarom een uitstekende keuze voor iedereen met gevoelige ogen.

Alles-in-één

Aosept plus HydraGlyde is een lenzenvloeistof waarmee je alles kunt doen. Het hydrateert, het reinigt, het spoelt en het desinfecteert terwijl je de lenzen bewaart. Omdat Aosept plus de eiwitten op je lenzen nog beter verwijdert en je lenzen nog beter hydrateert, voelen deze elke keer dat je ze indoet als nieuw. Deze vloeistof is dus niet alleen geschikt voor mensen met een allergie voor conserveringsmiddelen, maar voor iedereen die een kwalitatief product zoekt waarmee optimaal draagcomfort kan worden gerealiseerd.

De overstap maken

De keuze voor een bepaalde lenzenvloeistof is persoonlijk. Een kwalitatieve lenzenvloeistof zoals Aosept plus HydraGlyde is dus niet automatisch voor iedereen de beste. Heb je droge ogen en/of ogen die gevoelig zijn voor de conserveringsmiddelen in standaard vloeistoffen, dan is het een uitstekende optie om uit te proberen. Koop daarom eerst een klein flesje en gebruik het enkele weken. Laat je opticien je ogen testen en beoordelen of ze goed op de vloeistof reageren. Aan de hand van je eigen ervaringen en de resultaten bij de opticien, besluit je of Aosept plus HydraGlyde de beste keuze is voor jou.

De voordelen

Er zijn een aantal redenen waarom zoveel lenzendragers kiezen voor Aosept plus HydraGlyde. Het onderstaande lijstje met voordelen spreekt voor zich.

●        HydraGlyde van Aosept is ideaal voor mensen met gevoelige ogen. De pH-waarde is 6,8 en dat is vergelijkbaar met de pH-waarde van je traanvocht.

●        Het is een vloeistof die geen conserveringsmiddelen bevat en die daardoor ideaal is voor mensen die daar gevoelig voor zijn.

●        Aosept plus HydraGlyde staat bekend om de uitstekende reiniging van eiwitten terwijl de lenzen zijn opgeborgen.

●        Daarnaast is het ook een vloeistof die de lenzen bijzonder goed hydrateert, zodat mensen met droge ogen hun lenzen ook de hele dag kunnen dragen.

●        HydraGlyde kan voor alle soorten lenzen gebruikt worden.

Aosept plus HydraGlyde van Alcon: allround vloeistof voor alle lenzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *