Baardversiering

Wat doe je dit jaar aan tijdens kerst? Wat geef je je vriend, broer of vader cadeau? Het zijn allemaal vragen die vaak het meest urgent worden rond die gezellige kerstperiode. Iedereen wil natuurlijk met het vieren van kerst een leuke outfit dragen en een origineel cadeau hebben waar je de anderen mee kan laten lachen. Tegenwoordig hebben we natuurlijk allemaal standaard een foute kersttrui aan en lopen we in dikke gekleurde sokken. Niet zo verrassend meer helaas.

Kerstlichtjes- en ballen voor de baard

Hoewel er niks mis is met een gave kersttrui is er nu een nieuw product dat jouw kerst extra glamour geeft. Voor alle mannen met een baard zijn er nu kerstballen voor in de baard. De meest originele baardversiering tijdens de decembermaand. De Beardaments baard Kerstballen zijn voorzien van clips waarmee je in no-time je baard vol met glimmende kerstballen hebt. De kerstballen voor in een baard zijn ook verkrijgbaar met trendy LED verlichting. Verander je baard tijdens de kerstdagen in een toffe kerstbaard. Jingle balls jingle balls.

Ideaal kerstcadeau voor de man

Je maakt er niet alleen zelf de blits mee maar het is ook een leuk product om cadeau te doen. Voor als je vriend geen ballen heeft om de kerstversiering zelf te kopen en met trots te dragen. Een goeie tip is om dan door andere mensen je baard te laten versieren met de kerstballen. Een kerstboom is dan bijna overbodig! Vind je de lichtjes voor in de baard leuk, maar heb jij of je vriend geen baard? Geen probleem! Doe de versiering in je haar of versier je hond of kat ermee. Je klikt het eenvoudig overal aan vast. Je kunt ze vanaf nu hier bestellen. Wees er snel bij want ze gaan hard. Op is op!

Baard kerstballen: hippe kerstversiering voor de man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *