Heb je er ook wel eens over nagedacht om een detox sapkuur te gaan doen? Dan zijn sapkuren bij Gijs van de Hoef wellicht iets voor jou. Een sapkuur is een effectieve en snelle manier om je lichaam even op pauze te zetten. Omdat een detox sapkuur bestaat uit sappen en shots van pure groente en fruit, zul je misschien snel merken dat de dagelijkse hoeveelheid cafeïne, vetten en suikers weldegelijk je stemming beïnvloeden. Het is belangrijk om de eerste twee dagen voordat je begint, je voeding al af te bouwen en begint met gezond eten. Na de kuur is het ook van belang dat je één a twee dagen je voeding weer op gaat bouwen. 

Sapkuur voor afvallen 

Met een sapkuur val je gemiddeld 2,4 kilo af. Als je een 1-daagse, 3-daagse of 5-daagse sapkuur neemt voor het afvallen heb je een prima duur te pakken. Let echter op als je van plan bent een langere sapkuur wilt gaan doen. In de sappen en groente shots zitten gemiddeld 500-700 kilocalorieën. En misschien raad je het al: dit is te weinig voor een volwassen lichaam. Daarom adviseren wij: neem bijvoorbeeld sap tot het avondeten en neem een gezonde avondmaaltijd om je lichaam bij te tanken. Sapkuren bij Gijs van de Hoef zijn daarom ook te bestellen in een milde detox, waarbij u verschillende sappen geleverd krijgt, maar daarnaast ook een lekkere en gezonde avondmaaltijd. Een sapkuur voor het afvallen kan dus werken, alleen een gezonde balans is altijd erg belangrijk. 

Sapkuur zelf maken

Als bestellen voor je aan de prijs is, kun je ook proberen om deze zelf te maken. Je kunt dan gaan voor een rood, geel, groen of blauw sapje gaan. Op internet zijn er super veel recepten te vinden. Houd er rekening mee dat je een juicer nodig hebt, en dat je veel tijd kwijt bent aan snijwerk. Voor de rest is het een leuk experiment om een keer uit te proberen. Naast dat je met het detoxen door middel van een sapkuur jezelf reinigd, is dit bijvoorbeeld ook super goed voor je huid. 

Detox sapkuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *