Winz.nl merkt op dat online slots de laatste jaren steeds populairder worden. Waar de gokautomaten vroeger voornamelijk in de horeca te vinden waren, kun je nu heel eenvoudig vanaf je laptop een gokje wagen.
Ben je benieuwd naar de meest populaire varianten van de online gokspellen? Naast dat je kunt lezen wat het precies inhoudt en hoe het werkt, lees je welke varianten momenteel razend populair zijn.Wat zijn online slots precies?


Je kent het vast wel van vroeger. De gokautomaten in de snackbar waarbij je een rij vol druiven, appels of bananen diende te hebben om te kunnen winnen. In de volksmond worden dit nog altijd de fruitautomaten genoemd.
Online slots zijn eigenlijk niets anders dan de fruitautomaten van vroeger, maar dan online. Doordat deze kansspelen zeer populair zijn, worden er online vele soorten varianten aangeboden. Je vindt de meest schitterende games met de meest mooie graphics en bijzondere prijzen.

Hoe werkt het?


Voordat je begint met spelen is het natuurlijk handig om te weten hoe het precies werkt. Klik bij de opening van het spel altijd op de uitleg pagina. Hierin vind je alle informatie over de combinaties die je kunt maken tijdens het spelen. In de meeste gevallen heb je bijvoorbeeld drie dezelfde symbolen nodig om te kunnen winnen, maar dit kunnen er ook vier of vijf zijn.

Welke varianten zijn het meest populair?
Als je op internet gaat zoeken naar online gokkasten, zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn vele games die zeer populair zijn onder spelers en daarom kan het uitkiezen van een leuk kansspel nog wel eens een lastige opgave zijn. Om deze reden hebben we de meest populaire online gokkasten voor jou op een rijtje gezet.

  • Starburst

Van de online slots is Starburst het meest populair. Starburst is een machine met glinsterende stenen en diamanten. Het spel beschikt over 3 rollen op 5 rijen. Wanneer dezelfde soort symbolen op de winlijn verschijnen, heb je gewonnen. Starburst wordt gezien als een zeer toegankelijk spel waarbij de kans op winnen reëel is.

  • Mega Moolah

Wil je graag op safari? Mega Moolah is een toegankelijke online slot waar je olifanten, giraffen, leeuwen en zebra’s tegen het lijf loopt. Deze dieren zorgen ervoor dat jij kunt winnen door de juiste combinatie. Met Mega Moolah heb je met vrij weinig inzet kans op hoge prijzen.

  • Jack and the Beanstalk

Het sprookje ken je vast wel. Sjaak en de Bonenstaak. Deze slot is compleet verweven met het sprookje en is zeer populair. Terwijl je aan het spinnen bent, kunnen er plotseling walking wilds voorbij komen. Dit zorgt voor extra spanning, maar ook voor extra bonussen.

  • Random Runner

Een zeer populair online kansspel is Random Runner. Random Runner is eigenlijk de gokautomaat zoals je hem van vroeger kent. Het spel heeft dan ook een retro-uitstraling en is eenvoudig te spelen.

Ontwikkelingen van online gokkasten 
Naast de bovengenoemde slots zijn er uiteraard nog veel meer online kansspelen die momenteel ontzettend trendy zijn. Online slots blijven zich ontwikkelen en er worden steeds uitgebreidere varianten ontwikkeld. De traditionele fruitmachine is dan nog terug te vinden in Random Runner, maar bij de meeste slots is hier nog maar een klein vleugje van terug te vinden.

Dit zijn de meest populaire online slots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *