Zoveel mensen, zoveel smaken. Iedereen heeft zijn eigen dingen die hij wel of juist helemaal niet mooi vindt. Dat geldt voor kleding, maar ook zeker voor de inrichting van je huis. Waar de een bakken vol geld uit kan geven aan een schilderij van een wereldberoemde schilder, is een ander weer veel blijer met een schilderij van een paar euro uit een winkel om de hoek. En waar de een zijn bank vol legt met kleine kussentjes om een knusse zithoek te maken, is de andere van zo min mogelijk spullen en tierelantijntjes in huis. Zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel smaken en zoveel verschillende stijlen. Wat past in jouw huis?

Goed binnenkomen

De stijl van je huis begint al bij binnenkomst. De hal achter de voordeur is de eerste indruk die bezoekers van jouw woning krijgen. Wil je jouw huis een bepaalde uitstraling geven, dan kun je hier al mee beginnen bij de keus voor een kapstok. Wil jij gewoon een haakje aan de muur hebben waar de jassen aan gehangen kunnen worden of kies je voor een industriële kapstok? Dat zal misschien ook wel afhangen van je gezinssamenstelling of van je toekomstwensen. Wil jij graag een groot gezin of heb je al een of meerdere kinderen, dan zul je sneller kiezen voor iets wat makkelijk is. Zo zijn er speciale kinderkapstokken die je op een lage hoogte kunt ophangen en die ook nog eens een gezellig en fleurige uitstraling hebben.

Bar aan huis

Wil jij iets speciaals in je huis, geef een van de ruimtes dan de inrichting of de uitstraling van een bar. Met een bartafel maak je dan een goed begin. Ook dit zal niet een keus zijn die je snel maakt als je kleine kinderen hebt. Zijn je kinderen al wat ouder dan zullen zij dit ook juist ontzettend leuk vinden. Het is anders dan bij de andere kinderen uit hun klas. Bovendien ziet het eruit als iets dat voor volwassenen is en zo voelen ze zich al snel een stuk groter. Gaan ze zich misschien ook wel volwassener van gedragen. Als dat niet de wens van elke ouder is.

Speelhoeken

Natuurlijk hoeft je huis niet overal dezelfde uitstraling te hebben. Waar ze op een basisschool werken met verschillende speelhoeken, kun je er in je huis voor kiezen om iedere kamer zijn eigen stijl mee te geven. Een knusse slaapkamer met veel kussens en een woonkamer die juist weer strak en zonder teveel poespas is ingericht. Alles kan.

Industrieel wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *