Als het gaat om bijknippen, knippen of je haar laten verven heb je genoeg keuze in kappers in Amsterdam. Op bijna elke hoek van de straat in het centrum van de stad is er wel een kapperszaak te vinden. Dit moet ook wel aangezien er in onze hoofdstad bijna 900.000 mensen wonen. Elke kapper is uniek en richt zich vaak op een specifieke doelgroep. Zo heb je in de stad: barbieren, kinderkappers, thuiskappers en kappers die zich focussen op senioren, kortom opties genoeg. Maar er is één kapper die zich op verschillende fronten weet te onderscheiden van de rest. Welke kapper dit is en wat hem zo bijzonder maakt? Dat valt hieronder te lezen.

Ron Hairstudio

Deze hairstudio is te vinden in de Rivierenbuurt in Amsterdam zuid. Deze kapper in Amsterdam is uniek in zijn soort. Hij staat namelijk vooral bekend om het weerspiegelen van de typerende Amsterdamse gezelligheid. Bij binnenkomst wordt je warm ontvangen met een kop koffie of een kop thee en kan je vervolgens plaatsnemen in een van de stoelen. Je kan hier ook terecht over advies over je kapsel en voor een gezellig praatje tijdens je knipbeurt.

Er wordt alleen gewerkt met producten van de hoogste kwaliteit

In deze zaak worden alleen producten gebruikt die de hoogste kwaliteit hebben en tevens ook duurzaam zijn, zo blijft de invloed op het milieu natuurlijk beperkt. Deze producten zijn erg bekend in de haarverzorgingswereld. Hierbij moet je denken aan merken zoals: Matrix, Farouk en Keune. Mocht je na een knipbeurt interesse hebben in een van deze producten? Dan is het mogelijk om deze bij de kassa aan te schaffen.

Wie kunnen hier allemaal terecht?

Doordat er een divers aanbod is van diensten zoals het knippen van kinderen, mannen en vrouwen tot aan het kleuren van het haar en permanenten laten zetten is er voor ieder wat wils. Als je gezin een knipbeurt nodig heeft is dit een ideale kapper. Het is echter wel handig om in deze gevallen van te voren een afspraak in te plannen.

Waarom zou je langs moeten gaan bij deze kapper in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *