winterjassen

Winterjassen? Maar het is net lente..!

Klopt!

Maar met het weer van de afgelopen dagen ben ik al lekker opzoek gegaan naar leuke winterjassen. Ik kwam deze allemaal tegen en ik vind ze stuk voor stuk heel leuk! Eigenlijk koop ik elk jaar een nieuwe winterjas. De jas van drie jaar terug gooi ik dan weg of verkoop ik op marktplaats of op de IJhallen.

Zo heb ik altijd twee winterjassen die ik kan afwisselen. Klinkt misschien een beetje overbodig om elk jaar een nieuwe aan te schaffen, en dat vind ik zelf eigenlijk ook. Daarom heb ik dit jaar een dure winterjas gekocht waar ik de komende jaren mee kan doen.

De jas van afgelopen winter heb ik ook nog, dus de komende jaren wil ik eigenlijk geen nieuwe meer kopen
De eerste, knalroze jas is van Laura Scott. Lekker opvallen en netjes. De tweede jas is echt een kleur naar mijn hart. Ik vind legergroene winterjassen z?? tof! (Daarom heeft mijn nieuwe winterjas ook die kleur).

Deze jas is van S. Oliver. De derde jas is een wat stoerder jack en heeft een (nep) lammy look. Super leuk! Ook deze jas is weer van Laura Scott. De vierde jas is mijn favoriet uit het rijtje en is van Laura Scott (ik heb geloof ik een heel leuk merk ontdekt). De jas is netjes maar ook stoer en lekker nonchalant.

Grote, warme sjaal erom en klaar. De vijfde jas in een mooie, donkerblauwe kleur van Boysens past perfect op elke jeans. En tot slot de wijnrode jas van het merk Kangaroos.

Een soortgelijke jas kocht ik afgelopen winter.
Heb jij al een nieuwe winterjas?

Winterjassen – Hoe staat het ermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *