zwart-is-zwart

Wellicht ken je de uitspraak van de bekende tv reclame: Zwart moet zwart blijven! Helaas heeft dit niet altijd alleen maar te maken met het merk wasmiddel dat je gebruikt. Uiteraard is het slim om het juiste wasmiddel voor je zwarte kleding te gebruiken en daarnaast het wasvoorschrift te volgen. Toch zal kleding die van mindere kwaliteit is sneller zijn mooie intense zwarte kleur verliezen. Waarom?

Waarom blijft zwart niet altijd zwart?

Neem nou een zwart T-shirt. Wellicht heb je er wel eens enkele aangeschaft. Dan zal je gemerkt hebben dat het ene T-shirt het andere niet is. De kwaliteit kan enorm verschillen. Sommige shirts blijven was na was een mooi model en een perfecte kleur houden. Andere kunnen na enkele keren wassen beter als poetslap gebruikt worden. Dit heeft met de kwaliteit van het T-shirt te maken. Koop je een betere kwaliteit shirt dan kun je ervan uitgaan dat deze vele malen langer mooi blijft. Het shirt zal gekleurd zijn met een betere kwaliteit textielverf en vaak van dubbele naden voorzien zijn voor extra stevigheid.

Zwart is altijd goed

Ik mag aannemen dat iedere modebewuste man wel een zwart T-shirt in zijn kledingkast heeft liggen. Zwart is een chique kleur die goed te combineren is met verschrikkelijk veel andere kleuren. Toch kan een zwart T-shirt ook als “hoofd” kledingstuk gebruikt worden. Een mooie spijkerbroek en hippe gympen eronder en je outfit is af! Maar kies altijd voor een kwaliteit shirt het liefst van 100% katoen! Katoen is stevig, goed te wassen en draagt comfortabel.

Koop een kwalitatief goed zwart shirt!

Bij het kopen van een zwart T-shirt moet je dus zeer goed letten op de kwaliteit, mits je er lang plezier van wilt hebben. De website shirtsofcotton heeft in zijn assortiment een behoorlijk groot aantal verschillende modellen zwarte shirts opgenomen. Je kunt ervan uitgaan dat deze shirt van de beste kwaliteit zijn. Neem eens een kijkje en ervaar zelf het verschil!

Zwart blijft zwart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *