lots of sneaker shoes on sale

Nike als grote heeft een zoveel schoenen in hun assortiment, verschillende unisex modellen en vaak ook modellen specifiek per geslacht. Soms heb je met zoveel keuze te maken dat je wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van je volgende paar skater schoenen.

Als je een vrouwelijke skater bent heb je niet zoveel keuze wat skate schoenen betreft. Met de groeiende groep van skater vrouwen heeft Nike ook besloten meer bij te dragen aan het skater cultuur met de Women’s Nike SB Bruin High.

Pro Skater Lacey Baker, net zoals andere vrouwelijke skaters hebben hun bezwaren en ideeën met Nike gedeeld. Vrouwen hebben in het algemeen kleinere en smallere voeten. Dit zorgt dan vaak voor een minder dan perfecte pasvorm bij skate schoenen. Zoals veel skaters kunnen getuigen is passvorm essentieel bij skate schoenen. Het zorgt voor betere steun,  grip en feedback. Die je wel nodig hebt.

Het is niet altijd voor het skaten
Soms wil je ook gewoon schoenen hebben omdat ze mooi zijn, en dan heb je misschien dan een mindere pasvorm. Je wordt dan als vrouw vaak benodigd je eigen aanpassingen te maken aan de schoenen. Extra versteviging is altijd belangrijk, dit door het intapen bijvoorbeeld. En het helpt ook als je schoenen niet iedere minuut van je voet afvliegen.
Dit is wat Nike nu biedt met de Women’s Nike Sb Bruin High. Een Strakkere schoen voor een betere passvorm voor de vrouwelijke voet, de vrouwelijke skater voet, want deze schoenen moeten wel tegen een stootje kunnen.

De Women’s SB Bruin High is nu verkrijgbaar in zwart/Dark grey en Platinum/obsidian. De zool,
is opgebouwd van een witte gevulkaniseerde rubberen buitzool met een visgraatpatroon aan de onderkant. Aan de binnenkant van de zool is er een Nike Zoom Air demping in de hak voor een betere response. De upper is een combinatie van leer en synthetisch leer voor duurzaamheid.
Je hoeft vaak niet lang te wachten voor dat jou schoenen in een Nike sale verkrijgbaar zijn.
Je kan bijvoorbeeld door kleding aanbiedingen vaak je gewenste schoenen goedkoper krijgen.

Nike heeft ook andere schoenen in het skater segment, maar de Women’s SB Bruin High zijn de eerste echte skater schoenen die Nike speciaal voor vrouwen heeft gemaakt. Ze hebben geluisterd en hebben geleverd. Als je moeite hebt met mannen pasvormen, zijn deze schoenen aanraders.

De beste skate schoenen voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *