Voor-elk-figuur-een-leuke-tas

De winter komt er aan. Tijd voor een nieuwe garderobe! Bij nieuwe kleren horen ook nieuwe accessoires, dus ook een nieuwe tas die bij je winterjas past. Bij elke vrouw past een goede tas. Je kunt je keuze baseren op wat je met je tas gaat doen. Werken, shoppen of een avondje uit, dan kom je al een heel eind. Hoe groot moet de tas zijn, veel of weinig vakken, een lange of korte hengsel, etc. Maar daarnaast kun je je tas ook bij je figuur laten passen. Je hebt vast al vaak gehoord over het peerfiguur of het zandloperfiguur en welk model broek of jurk je hierbij het beste kunt dragen. Dat geld ook voor het model van je tas. Lees hier met welk model tas je je figuur op zijn best uit kunt laten komen.

Appelfiguur

Heb je grote borsten, brede schouders maar weinig taille? Dan heb je een appelfiguur. Het volume zit vooral rond je bovenlichaam. Je benen zijn daarentegen slank. Met een handtas of tas die op heuphoogte hangt trek je daar de aandacht naartoe. Laat het lange hengsel van je tas nonchalant over één schouder hangen. Want als je dit kruislings draagt lijkt je bovenlichaam juist zwaarder.

Peerfiguur

Bij een peerfiguur is je lichaam aan de onderkant breder dan boven. Je hebt brede heupen, volle bovenbenen en billen maar smalle schouders en (in verhouding) kleine borsten. Bij jou past een tas die rond je taille valt goed. Met een schoudertas met kort hengsel leg je de aandacht op je sterkste punt; je smalle taille.

Zandloperfiguur

Het zandloperfiguur is voor veel vrouwen een ideaalbeeld. Ben je gezegend met dit figuur dan is alles met elkaar in verhouding en heb je een duidelijke taille. Je kunt in principe voor elk model tas kiezen. Met een rugzak of clutch leidt je niet af van je lichaam en is je hele figuur goed zichtbaar.

Recht figuur

Ben je slank en atletisch dan geldt vaak het rechte figuur. Je boven- en onderlichaam zijn precies met elkaar in verhouding maar je hebt ook geen duidelijke taille of extreme ronde vormen. Met een opvallende tas met ronde vormen creëer je meer volume.

Online een tas kopen?

Online kun je een heleboel leuke tassen vinden. Zo veel keuze maakt het vaak lastig om de perfecte tas te vinden. Met deze tips kun je in ieder geval al een selectie maken van de tassen die bij jouw figuur passen. Shop ze!

Voor elk figuur een leuke tas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *