Layrite

De meeste mensen die weleens een pomade hebben gebruikt zijn bekend met het merk Layrite. Een merk uit Californië dat in 1999 is opgericht door barbiers die geen geschikt product konden vinden wat aan al hun eisen voldeed. Ze hebben het product zelf ontwikkeld voordat het in productie ging omdat geen enkele fabriek kon maken wat de mannen van Layrite voor ogen hadden. Toen een klant die hun product had gebruikt zei tegen de mannen dat dit het enige product is dat ‘made his hair lay right’ kwamen ze op de naam Layrite en was er een nieuw merk geboren. Een merk dat legendarisch zou worden in de wereld van haarproducten voor mannen.

Inmiddels zijn we een lange tijd verder en is Layrite een bekend begrip geworden. Dat het merk zo geliefd is komt vanwege de geweldige kwaliteit van hun producten. De producten zijn niet te duur, gemaakt van goede ingrediënten, mooi verpakt en hebben allemaal een onweerstaanbare geur.

Wij vonden het eens tijd de vijf beste producten op een rij te zetten.

Layrite Super Hold Pomade

De Super hold pomade was de opvolger van de Original Pomade van Layrite. De naam Superhold zegt al wat de bedoeling van deze pomade is. Het haar de hele dag laten zitten. En je moet weten dat de Original Pomade al een hele goede hold heeft. De Superhold pomade tilt dat naar een hoger niveau. De hold van deze pomade is ongekend. Er zijn maar weinig pomades die hierbij in de buurt komen. De pomade is ook wat dikker dan de Original Pomade. De geur van deze pomade is vanilleachtig. Heerlijk! De pomade heeft een medium shine en is makkelijk uit te wassen.

Layrite Cement Clay

De Cement clay, één van onze favoriete producten. Bijna iedereen kan met dit product uit de voeten. Dit product geeft een matte finish voor een natuurlijk en warrige look. De Hold is zoals de naam al doet vermoeden heel sterk. Je kunt het voor bijna elke haarstijl gebruiken. Deze pomade heeft ook weer de heerlijke vanillegeur. Wat veel mensen niet weten is dat de Cement Clay eigenlijk helemaal geen Clay is. Iedereen noemt het een clay zoals ook de productnaam zegt. In de ingrediënten is helemaal niks van een clay te vinden. Het maakt ons in ieder geval niks uit. Het is een topproduct. Hij is dan ook bij veel mensen de favoriet.

Layrite Concentrated Beard Oil

De baard olie van Layrite. Baard olie is razend populair maar soms ook heel lastig. Veel mannen knoeien namelijk nogal veel doordat de dunne olie tussen de handen doorloopt. De Concentrated Beard Oil van Layrite is dikker waardoor je het makkelijker in je baard kan smeren. Hiermee heeft deze baard olie al een stap voor op de concurrenten. De Concentrated Beard Oil ruikt ook nog eens heerlijk naar vanille. De baard olie zit in een handige tube en bevat natuurlijke oliën als amandelolie, sojaboonolie, arganolie en avocado olie die erg goed zijn voor de baard en de huid onder de baard.

Layrite Original Pomade

De pomade waar het allemaal mee begon voor Layrite. Dit is nog steeds het product wat de mannen van Layrite in eerste instantie zelf maakten. Hij mag niet in deze lijst ontbreken omdat het nog steeds een van de beste pomades is. De Original Pomade is zo geliefd om de heerlijke vanillegeur en de hoge hold. Voor een medium hold pomade is deze erg sterk. Vaak net zo sterk als andere pomades met een high hold. Ook de substantie is heerlijk en makkelijk in het haar te verdelen. De Original Pomade is nog steeds één van de bestverkochte pomades. Deze pomade heeft een medium shine. Een mooie natuurlijke glans.

Layrite Bay rum after shave

Een Bay Rum Aftershave bestaat al sinds de 16e eeuw waarbij zeemannen die een uur in de wind stonken deze geur ontdekten toen ze laurierbladeren over hun lichaam wreven. Deze werd al snel doorontwikkeld in een aftershave.  Er zijn dan ook vele soorten bay rum aftershaves Layrite heeft een bay rum aftershave ontwikkeld die zich kan meten met veel duurdere producten. Dat maakt deze after shave van Layrite zo goed. De after shave brand niet teveel en de geur is sterk aanwezig wat veel mannen die een Bay rum aftershave kopen graag willen. Het is niet een heel bekend product van Layrite maar kwalitatief wel heel goed. Onder de bay rum aftershave liefhebbers is dit in elk geval een pareltje.

De vijf beste producten van Layrite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *