makelaar-1

Het kopen van een nieuwe woning is wellicht een van de belangrijkste beslissingen die u ooit zal nemen. Het is daarom best vreemd om te bedenken dat een makelaar bij de aankoop vaak vergeten wordt. Bij de verkoop wordt er namelijk in de meeste gevallen wel gedacht aan een verkoopmakelaar. Elke verkoopmakelaar heeft in principe dezelfde taak: de woning met een zo hoog mogelijke opbrengst verkopen. Laat u daarom adviseren door een aankoopmakelaar want hij/zij is uw onafhankelijke deskundige partner die u alles kunt vertellen over de huidige woningmarkt. Uw belangen staan altijd boven aan en het proces zal een stuk soepeler verlopen met een aankoopmakelaar aan uw zijde.

U wilt gaan wonen in Sint-Michielsgestel?

Een makelaar Sint-Michielsgestel neemt de meeste zorgen uit uw handen en een makelaar in Sint-Michielsgestel kent de omgeving en de woningmarkt als geen ander. Er kan onderhandeld worden over de vraagprijs want de makelaar zal u er op wijzen als de vraagprijs niet reëel lijkt te zijn. De makelaar zal bijvoorbeeld enige details zoals enige verborgen gebreken zien die u wellicht over het hoofd gezien zult hebben. Er wordt ook gekeken of een huis kopen Sint-Michielsgestel juridisch verantwoord en mogelijk is in uw situatie. Of alles wel klopt, of de woning bouwkundig wel in orde is en of het wel verstandig is om te kopen. Een makelaar is er om u te ondersteunen in het gehele aankoopproces.

Weet waarom een potentiële woning aangeboden wordt

Bij de bezichtiging is het van groot belang dat u zoveel mogelijk vraagt. Weet u wat de woning de afgelopen jaren heeft meegemaakt? Wat is de reden van de verkoop? Hoe is de buurt volgens de vorige bewoners? Bestorm de verkoper en/of verkoopmakelaar altijd met genoeg vragen want het komt regelmatig voor dat een woning verkocht wordt en er nog veel meer mis mee is dan u had verwacht. U kunt uw aankoopmakelaar ook meenemen naar de bezichtigingen. Dan kan hij/zij u ook wijzen op enige details die u wellicht niet gezien zult hebben.

Een deskundige makelaar in Sint-Michielsgestel

Voor het meest recente aanbod zult u een actief zoekende aankoopmakelaar aangewezen krijgen. Maar de keuze ligt uiteraard bij u. Ga vooral meerdere makelaars af om tot een geschikte makelaar te komen waarbij u een goed gevoel heeft. Uw belangen worden altijd behartigd en u zult zo goed mogelijk assisteert worden in het aankooptraject. Bekijk de websites en social media pagina’s van makelaarskantoren om recensies te lezen van afgelopen klanten en hen ervaringen. Nodig makelaars uit om kennis te maken en u zult uiteindelijk een samenwerking aangaan die u veel geld en tijd zult besparen.

Een makelaar staat achter uw belangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *