Ongewenste haargroei op het lichaam of gezicht, wie heeft het niet? Zowel mannen als vrouwen scheren, waxen of epileren deze ongewenste haren. Wat je ook doet, het kost tijd, moeite en het doet pijn. En het ergste is dat de haren steeds weer terugkomen. Haar laseren Groningen biedt een definitieve oplossing. Met de Soprano ICE Platinum, de meest effectieve ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is gaat de haar laser kliniek Groningen ongewenste haargroei te lijf. Elke behandeling is volledig pijnloos en is geschikt voor elk huidtype, het hele jaar door. Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een gratis intake en proefbehandeling bij één van je oksels.

Hoe werkt de Soprano ICE Platinum ontharingslaser?

De Soprano ICE Platinum laser is de eerste versie met een 3D-handstuk. Hierin worden de drie meest effectieve lasergolflengten gecombineerd. De verschillende golflengten richten zich tegelijkertijd op drie verschillende dieptes in de huid. Deze uiterst efficiënte manier van laseren, behandeld op deze manier de drie belangrijkste structuren van de haar. De SHR In-Motion technologie en het comfort van de geïntegreerde koeling, maakt dat de Soprano ICE Platinum laser veilig, effectief en nagenoeg pijnloos is. De 3D laser maakt het mogelijk om oppervlakkig ingebedde haren in gebieden zoals de wenkbrauwen en bovenlip te verwijderen. Maar ook de diep ingebedde haren zoals de hoofdhuid, oksels en schaamstreek zijn voor de Soprano ICE Platinum geen enkel probleem. Net als de haren die op matige weefseldiepte zitten zoals de haren op armen, benen, wangen en baard.

Een laserbehandeling zonder pijn en een blijvend resultaat

Dankzij de Soprano ICE Platinum laser behandeling, kan haar laseren Groningen een blijvend resultaat garanderen. Al na enkele behandelingen blijven de haren voorgoed weg. Het is daarbij onbelangrijk welke kleur haar en welk haartype je hebt. Met deze unieke laser is al het ongewenste haar op welke plek dan ook verleden tijd. De behandeling is pijnloos en effectief. Je hoeft nooit meer te scheren, epileren, waxen of harsen. Daarbij hoef je ook niet in de gaten te houden in welk seizoen je de ontharingsbehandeling afneemt. Het haar laseren in Groningen kan dankzij deze soort laser het gehele jaar door, ook in de zomer.

Prijzen haar laseren Groningen

Je kunt iedere haar laser behandeling in Groningen los aankopen. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een combinatie pakket. Je krijgt dan zes behandelingen voor de prijs van vijf. Kies je bijvoorbeeld voor een behandeling Oksels + Bikinilijn  dan betaal je 119 euro. Kies je voor een pakket met 6 behandelingen, dan betaal je 595 euro. Een combinatie korting voor een man zou dan bijvoorbeeld kunnen zijn: zes behandelingen borstkas + buik voor 1145 euro terwijl één losse behandeling 229 euro is.

Waarom zijn meerdere laserbehandelingen nodig?

Je moet er wel rekening mee houden dat niet alle ongewenste haren in één keer kunnen worden vernietigd. De haren moeten namelijk in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Over het algemeen zijn hiervoor gemiddeld zes tot tien laserbehandelingen nodig. Tussen deze behandelingen zit gemiddeld een periode van vier tot acht weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Haar laseren Groningen, nooit meer scheren, epileren, waxen of harsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *