Fijne materialen, strakke ontwerpen en goede afwerkingen, geven een vleugje luxe aan jouw dagelijks leven met deze high-end kledingmerken! Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet zodat jij exact weet waar jij naar op zoek bent na het lezen! Natuurlijk zijn er ontelbare merken beschikbaar, echter zijn niet alle merken luxe en betaalbaar.

Lacoste

Tegenwoordig bekend bij iedereen, heeft het Franse merk Lacoste een gevestigde reputatie in de wereld van high-end kleding. Beroemd geworden om zijn polo’s, werd Lacoste in 1933 opgericht door de tennisser René Lacoste, die door een Amerikaanse journalist destijds “The Alligator” werd genoemd vanwege zijn agressieve speelstijl. Sindsdien is het beroemde dier geadopteerd als het logo dat met trots is aangebracht op alle Lacoste producten, die nu internationaal worden gewaardeerd. Het vinden van de geschikte Lacoste kleding is dan ook geen lastige opgave! Met te gekke designs en top afwerkingen, behoort Lacoste dan ook zeker tot een van de luxere merken.

Vallier

Vallier is een merk uit Montreal met een echte internationale uitstraling. Hun motto ‘Look closer’ laat je de fijne kneepjes van elk kledingstuk zien. Verborgen juweeltjes zoals luxueuze machine wasbare  merino wol, superhoge en warme ganzendonsvulling en stoere Cordura-gebreide truien die gebouwd zijn op basis van de laatste trends, brengen de details naar een nieuw niveau. Absoluut alles is al tijdloos, klassieke stadskleding. Betere kleding is een investering, en Vallier is een investering die zeker de moeite waard is.

Aether

Rechtstreeks uit L.A. met gestroomlijnde, maar functionele stadskleding, heeft Aether snel naam gemaakt in de modewereld. De medeoprichters zochten naar een collectie die, in hun woorden, ‘thuis in de stad look, maar gebouwd was om het buitenleven te trotseren’. Design is koning bij Aether, met moderne klassieke kleding die je in elk seizoen kunt dragen. Dit is stadskleding voor mensen die zich bewust zijn van de duurzaamheid en de moderne esthetiek.

High-End kledingmerken shoppen

Ben jij op zoek naar kwalitatief goede kleding? Dan ben je bij Hans Voorhuis aan het juiste adres! Met merken als Parajumpers, Mason Garments, Jacob Cohen, CP Company, Stone Island en Ma Strum, is er genoeg keuze uit hoogwaardige kledinglijnen van topmerken. Door het uitgebreide en gevarieerde aanbod is er voor iedereen een geschikte kledinglijn te vinden.  Wacht niet langer en bekijk snel het aanbod online in de webshop!

High-End kledingmerken die je moet kennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *