Denk je aan activiteiten tijdens een vakantie in Orlando, dan denk je waarschijnlijk al snel aan een bezoek aan de vele attractieparken en het nabijgelegen Everglades National Park. Erg leuk natuurlijk, maar deze regio heeft nog veel meer te bieden. Je leest hier vier leuke tips voor alternatieve activiteiten om te ondernemen in Orlando.

1. Central Florida Zoo & Botanical Gardens

De Central Florida Zoo heeft 23 hectare aan inheemse tuinen en meer dan 500 dieren. Het beschikt ook over een insectendierentuin, een reptielenhuis, een kindergedeelte met dieren die je kunt voeren en aaien, een waterspeeltuin en Seminole Aerial Adventures. De dierentuin bevindt zich in Sanford, ongeveer 20 minuten van het centrum van Orlando.

2. Bezoek een basketbalwedstrijd!

Amerikanen zijn dol op sport. Anders dan in Nederland is niet voetbal de nummer 1 sport, maar basketbal, honkbal en football. Als je in Orlando bent kun je naar de Orlando Magic, een basketbalteam dat actief is in de NBA. Dat is de hoogte basketbalcompetitie ter wereld en staat altijd garant voor sensatie en entertainment. Meer informatie kun je vinden op americansporttickets.nl.

3. Bok Tower Gardens

Dichtbij LEGOLAND Florida zijn de Bok Tower Gardens gelegen. Dit is een van de eerste attracties en best bewaarde geheimen van Florida. Het National Historic Landmark werd in 1929 ingewijd als een geschenk van Edward Bok. De bijna 700 hectare aan citrusboomgaarden, bostuinen, natuurpaden, beschermde natuurgebieden en bedreigde planten van Bok Tower Gardens zijn de perfecte setting om het hele jaar door te verkennen.

4. Orlando Balloon Rides

Stijg op (en vlieg weg)! Zweef over de skyline van Orlando terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht. Een ballonvaart met Orlando Balloon Rides is een geweldige herinnering die je niet snel gaat vergeten. De vluchten starten op korte afstand van Walt Disney World.

5. Gatorland

Gatorland is een van de oudste attracties van Orlando. Bekijk duizenden alligators en krokodillen, samen met een moeras met uitkijktoren, panters uit Florida, een kinderboerderij en een zwembad voor jongere bezoekers. Het park biedt ook unieke reptielententoonstellingen, waaronder de Gator Wrestlin ’Show en Gator Jumparoo.

5 alternatieve dingen om te doen in Orlando!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *