Jurk

In de zomer is de wereld zonnig, zijn de mensen net wat vrolijker en mag je ook je kleding daar zeker op aanpassen. Er is geen kledingstuk dat zo goed bij de zomer past als een jurkje.

Draag eens een jurk

De gemiddelde Nederlandse vrouw staat er, als het op kleding aankomt, niet zo fraai op. Een spijkerbroek en een trui in de winter, een (korte) spijkerbroek en een t-shirt in de zomer. Buitenlanders verbazen zich hier wel eens over, maar denken ook de verklaring te kennen; Nederlandse vrouwen doen alles op de fiets, en dan is een praktische outfit wel zo makkelijk.

Gelukkig zijn er ook steeds meer vrouwen die afwijken van deze nogal saaie outfit keuze, en volop experimenteren met hun kleding. Zeker in de zomer verschijnen er steeds meer jurkjes in het straatbeeld. Dat heeft als resultaat dat kledingwinkels ook steeds meer jurkjes inkopen, en je dus steeds meer keuze krijgt. Een win-win situatie!

Welke jurk past bij jou

Vind je jezelf geen type voor een jurk? Onzin! Voor ieder type vrouw is er een passende jurk te vinden. Ga je voor een stoere look? Probeer eens een jeansjurk. Makkelijk te combineren en altijd goed. Ben je meer een romanticus? Jurken met kant zijn super trendy! Vind je een jurkje snel te chique of bloot? Kies dan voor een katoenen exemplaar dat je leuk kunt combineren met een vestje en/of een legging of panty. Op die manier blijft je outfit praktisch en casual, maar draag je eens iets anders dan je standaard jeans.

Een jurkje dat eigenlijk iedere vrouw in de kast moet hebben hangen is een zwart, simpel jurkje. De befaamde ‘little black dress’. Liefst een exemplaar dat zowel gedragen kan worden bij formele gelegenheden als, gecombineerd met de juiste accessoires en kledingstukken, voor meert casual momenten. Een zwart jurkje redt je iedere keer als je voor je kast staat en vindt dat je niks hebt om aan te trekken weer uit de brand.

K-Design

Vind je het leven te kort om saaie kledingstukken te dragen, en kies je het liefst voor een jurk met een opvallende print. Snuffel dan eens in het aanbod van K-Design. Een K-Design jurk is vrijwel altijd voorzien van een opvallend motief en een supervrouwelijk model. Voor deze zomer hebben zij volop jurkjes met bloemenmotief in hun collectie. Kies voor een K-Design jurk in zwierige Ibiza-style, of juist een wat strakker model met botanische print.

De leukste zomerjurkjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *