Zomerkleding

Het kijken naar fleurige zomerkleding versterkt dit gevoel nog meer. Een leuke, zomerse style is de Ibiza-chic-style. Deze wordt gekenmerkt door veel kleur, printjes, hippie-invloeden, natuurlijke materialen, veel accessoires, losse stofjes en franjes, maar is iets meer casual dan de echte bohemian Ibiza-style. In dit artikel wordt inspiratie geboden om hip voor de dag te komen in Ibiza kleding.

Bloesjes

Bloesjes met bloemige of andere vrolijke printjes zijn helemaal in. En hier kun je ook perfect de Ibiza-style mee maken. Ook pasteltinten zijn trendy en passen bij de Ibiza-chic-style. Met franjes en glitters maak je deze stijl helemaal af.

Blazers

Een blazer is een typisch chic kledingstuk. Hiermee maak je je hippie-achtige outfit een stuk netter. Als je bijvoorbeeld kiest voor een witte, linnen blazer, zal dit alsnog heel mooi bij de natuurinvloeden van de boho-style staan. Komend seizoen is het verder een trend om oversized jasjes of blazers te dragen.

Broeken

Skinny jeans raken steeds meer uit de mode, terwijl rechte of wijde broeken steeds vaker te zien zijn. High-waistbroeken zijn nog steeds hip. Lichte spijkerbroeken (met scheuren) passen perfect bij het zigeunerachtige aspect van Ibiza chic. Als je je outfit een more chique wending wilt geven, zit je met de pantalon ook helemaal goed deze zomer.

Jurken en rokken

Fleurige, wijde jurken en rokken zullen deze lente en zomer nog steeds modieus zijn en dat komt goed uit! Je zou voor de chique component een iets netter rokje kunnen dragen, in plaats van een wijde, bloemige rok.

Sjaaltjes

Deze accessoire past perfect in de stijl Ibiza chic, omdat het een fladderig element in je outfit is. Sjaaltjes bestaan ook in allerlei printjes. Een sjaal met bloemenprint kan jouw outfit net die Ibiza-chic-draai geven.

Fanny packs

Deze tasjes bestaan ook met leuke printjes, kleurige kraaltjes, pasteltinten en natuurlijke materialen. Je kunt een fanny pack schuin over je lichaam of om je heupen dragen. Ze zijn praktisch en ook nog eens een superleuke toevoeging aan je outfit.

Kortom, de Ibiza-chic-style blijft passen in de huidige mode! En gelukkig maar, want van deze stijl word je toch vrolijk? Voor meer inspiratie en shoppen, kun je op https://www.got-ya.nl/ kijken.

Heb jij ook al zoveel zin in de zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *