Voor de echte fashion goeroe`s is het meenemen van de kledingcollectie een belangrijk punt van aandacht. Hoe zorg je ervoor dat de nieuwe kleding schoon en ongekreukt op de plaats van bestemming aan komt? Voor deze toepassing is er een kledingrek speciaal ontworpen, de Soopl fashion trolley. Het kledingrek is voorzien van extra grote wielen welke zonder problemen hobbels en oneffenheden op straat kunnen trotseren. Daarnaast is het kledingrek vervaardigt uit hoogwaardige lichte materialen zoals aluminium en kunststof. Door het relatief lage gewicht is het rek eenvoudig mee te nemen. De apart verkrijgbare draagtas maakt het optillen van het rek nog eenvoudiger.

Naast het lage gewicht is een ander voordeel de opvouwbaarheid. Het kledingrek is zo geconstrueerd dat het rek eenvoudig in een paar stappen ingeklapt kan worden tot een compact pakket. De stevige koppelingen zijn met 1 klik te ontgrendelen. De onderzijde van het kledingrek is voorzien van een stoffen bodem waar nog schoenen of accessoires in kunnen worden gelegd.

Om de kleding te beschermen zijn er kledinghoezen verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze zorgen ervoor dat de kleding stofvrij en waterdicht kunnen worden vervoederd. De bovenzijde van de kledinghoes is voorzien van een klem waardoor de kledingstukken mooi op hun plaats blijven tijden het verrijden. Dit voorkomt dat de kleding kan gaan kreuken. Afhankelijk van de afmeting kunnen er 4 hoezen van 40cm diep in het rek worden meegenomen.

Een laatste accessoire is de bodemkoffer. Deze kan aan de onderzijde van het rek worden bevestigd en kan worden gebruikt voor het opbergen van schoenen en accessoires.

Al met al is de Soopl fashion kledingrek een must have voor iedereen die kleding goed wil vervoeren of wilt presenteren.

Het kledingrek voor ieder fashion goeroe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *