schoenen (1)

Schoenen.. Je kan er nooit teveel van hebben. Schoenen zijn een item die je outfit kan maken of kraken en daarom mag je, je soms best eens verdienen in de trends en ontwikkelingen rondom schoenen. We kunnen de sneakers, bikerboots en hakken en deze kunnen zullen altijd stijlvol en tijdloos blijven maar stap eens een keer uit je comfortzone en ga opzoek naar schoenen die volgens de laatste trends helemaal hot zijn. In dit blog helpen we je graag alvast een stapje op weg.

Grove sneakers (oftewel dadsneakers)

Misschien heb je ze wel al een keer voorbij zien komen. Die robuuste sneakers waarvan je niet zo goed weet of je ze nou mooi vind of niet. Deze sneakers zijn ook wel omgetoverd tot de “dadsneakers” en zijn volgens de laatste trends helemaal in! Het is in het misschien een beetje wennen, de dikke zool en de grove uitstraling, maar eenmaal gewend zijn ze eigen supercomfortabel, stoer, stijlvol en passen ze bijna onder iedere outfit. Daarnaast is deze sneakers ook nog eens in verschillende kleuren en printjes verkrijgbaar. We zijn fan!

Sassy slangenprint

Over printjes gesproken, de slangenprint is ook terug van weggeweest. Waar in 2018 de tijgerprint het nog razend goed deed, neemt in 2019 de slangenprint de fashionwereld over. En nee, de slangenprint is er niet alleen in het bruin. Er wordt oneindig gespeeld en geëxperimenteerd met kleuren. Het merk Via Vai heeft bijvoorbeeld ontzettend gave sneakers en boots met slangenprint in verschillende kleuren.

Strappy sandals

Ook de sandalen zijn terug van weggeweest. De sandaal heeft een flinke upgraded gehad en wordt inmiddels beetje bij beetje verlost van het stoffige imago. De open schoen is tegenwoordig versierd met meerdere bandjes waardoor het een stijlvolle schoen is voor de warmere dagen. Er wordt flink gevarieerd met materiaal, kleur, hakhoogte en design waardoor er voor iedere stijl wel een geschikte sandaal te vinden is.

Go wild, go western

Ook de cowboylaarzen mogen weer uit het stof worden gehaald. Dit item zagen we vooral op de catwalk veel voorbijkomen en wordt gecombineerd met verschillende stijlen. Vooral in combinatie met een jurk zijn deze schoenen erg geliefd. Het geeft de outfit een stoere maar toch vrouwelijk uitstraling. En als je denk dat je laarzen alleen maar in het bruin of zwart verkrijgbaar zijn dan heb je het goed mis. Ook hier wordt flink gespeeld met kleuren en verschillende kleurcombinaties. Het merk Via Vai heeft ook op het gebied van cowboy laarzen een flink aanbod die je graag in je garderobe terug ziet.

En weet jij al voor welke trend jij gaat aankomend seizoen? We zijn zeer benieuwd!

Schoenen maken de man.. of vrouw in dit geval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *