Sigrid-van-Doorn-over-armbandjes-zomer-trends-2018-min

Een hele goedemorgen, dierbare fashionista’s. Ik ben gevraagd door deze blog om een uiteenzetting te houden over de meest trendy armbandjes voor de zomer van 2018. Wat is hip en wat is not done. Daar ga je vandaag achterkomen.

Without any further ado, laten we beginnen met de eerste trend Ibiza armbandjes. Ook wel bekend als boho of hippie of boheems. Voor voorbeelden, bekijk hier Ibiza stijl bracelets. Heel fleurig dus en ook heel zomers. Niet al te formeel, maar perfect voor alles dat als casual omschreven kan worden. Sowieso is Ibiza natuurlijk op zichzelf al een hele trend. Ik vind het net wat te ver gaan om een hele Ibiza outfit te dragen en daarbij dan ook nog eens Ibiza sieraden als armbandjes en oorbellen. Ik vind het beter als accessoire, om een vleugje Ibiza toe te voegen.

Dan zijn er ook nog de slavenarmbanden. Die zijn er al een paar jaar. In de zomers van 2015 tot 2017 hebben we deze al aanbevolen. Maar ze zijn here to stay want ook dit jaar kunnen we ze met een gerust hart aanbevelen. We zien de laatste tijd ook steeds meer beroemdheden met slavenarmbanden, bijvoorbeeld Ariana Grande, Angelina Jolie, Mark Zuckerberg, Joe Rogan en ook Ed Sheeran. De slavenarmbanden zijn vandaag de dag niet alleen weggelegd voor de rich en famous. Ook wij normale stervelingen kunnen ze voordelig aanschaffen. Hier vond ik betaalbare goedkope slavenarmbanden. Zowel goudkleurig als zilverkleurig mag, dat ligt ook wel een beetje aan je outfit wat beste zou passen.

Als derde optie, last but not least zijn er ook nog leren armbandjes. Ook dat is een goede optie. Vooral voor mannen zijn leren armbanden hot. Dit zou een uitstekend cadeau zijn voor vaderdag dat helaas net geweest is of bijvoorbeeld als cadeau voor bepaald jaar samen zijn. Ikzelf heb ook een leren armbandje aan mijn vriend gegeven en hij draagt het elke dag sinds.

Sigrid van Doorn over armbandjes zomer trends 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *