Verschillen-in-mode

Mode is overal in Nederland anders en elke stad en provincie heeft zijn eigen trends en eigen ideeën over mode. Als je Nederland gaat indelen in mode dan kun je wel vaststellen dat het zuiden van Nederland wel degelijk andere trends en mode heeft in vergelijking met de steden en provincies boven de rivieren. Houseoflou geeft leuke ideeën en trends op het gebied van mode.

Mode verdeelt over Nederland

Als je in Amsterdam loopt kom je vaak de gekste dingen tegen. Maar eigenlijk is dit ook weer wel leuk om te zien hoe mensen hun eigen stijl creëren. Niks is te gek daar. De ene gaat in zijn dino pyjama naar school terwijl de ander over de top gestyled door de stad loopt. Het ene uiterste en het andere uiterste het kan allemaal in Amsterdam. Terwijl als je ditzelfde zou doen in andere steden en provincies je vaak nagekeken wordt. Helaas niet altijd op een positieve manier. Dit maakt mensen vaak ook onzeker over hun kleding, waardoor veel mensen het liefst maar meegaan met de stroming die de meeste mensen volgen en niet durven te gaan voor hun eigen style. Hier is natuurlijk niks mis mee, maar als we nou eens beginnen met elkaar niet te beoordelen, maar iedereen te waarderen dan kunnen veel meer mensen hun eigen style volgen.

Sieraden en accessoires

Ook op het gebied van sieraden en accessoires zie je veel verschillen in Nederland. Sieradenguide geeft leuke tips en staat vol met nieuwe trends. In de grote steden zie je vaak dat er meer kleur gebruikt wordt en dat ze meer durven met sieraden en accessoires te spelen dan in andere delen van het land. Een leuke haarband, een hoed, een pet, een knal gele tas of gewoon een opvallende ketting zijn makkelijke accessoires die je goed kan combineren bij vele outfits en die je outfit net even die ‘finishing touch‘ geven. Daarom geeft sieradenguide en houseoflou leuke tips en trends voor dit seizoen. Durf vooral te combineren en een beetje uit je eigen comfortzone te gaan en verder te kijken dan het gewone.

Verschillen in mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *