scooter

Vroeger was het voornamelijk de kwaliteit van het motorblok of de veiligheid van de scooter op zichzelf die het belangrijkste meewoog in de keuze voor het kopen. Tegenwoordig zijn de scooters en brommers van een dusdanig goede kwaliteit dat er ook naar andere zaken meer wordt gekeken, zoals de looks en de uitstraling. Ook bij onderdelen zoals bijvoorbeeld de helm, is de uitstraling steeds belangrijker aan het worden. Uiteraard draag je een helm voor de veiligheid en omdat dit bij de wet verplicht is, maar het is natuurlijk altijd mooi meegenomen als je helm er daarnaast ook nog eens mooi uitziet en je van extra comfort kan genieten. Ben jij op zoek naar een comfortabele jethelm in een witte kleur? Check dan nu deze populaire witte helm van BKR.

Passende jethelm bij licht gekleurde retro scooters

Er zijn tal van verschillende modellen brommers en scooters in Nederland en net zoals met kleding en andere producten zien we steeds verschillende trends die de populariteit van een specifiek model beïnvloeden. Een type scooter die al langere tijd erg in trek is, is de retro of de vintage scooter. Deze modellen zijn zeer modern, maar hebben de uitstraling van de ouderwetse stijlvolle Italiaanse modellen uit de jaren 60. Wanneer je dit type scooter rijdt, wil je natuurlijk dat je hier een bijpassende helm bij kunt dragen. Deze witte jethelm van BKR heeft een design en uitstraling die perfect past bij dit type scooter en vooral een aanrader is voor de licht gekleurde varianten van deze modellen. Meer scooter accessoires die nuttig kunnen zijn kan men hier bezichtigen.

Veilige en comfortabele BKR helm met krasvast vizier

Het is niet heel erg verwonderlijk dat het juist de jethelm is, die ongekend populair is bij scooter rijdend Nederland. De jethelm heeft als voordeel dat deze voldoende bescherming aan het hoofd biedt, en vaak ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk is. De helm is van een subtiel formaat, waarmee deze vaak in de buddy past en anders ook eenvoudig mee te dragen is door het lichte gewicht. Met het krasvaste vizier kun je bovendien ook het gezicht en vooral de ogen beschermen tegen de regen en zaken zoals bijvoorbeeld stof of vliegjes. Hierdoor draagt ook het vizier bij aan de veiligheid van deze helm. De veiligheidssluiting van deze BKR zorgt ervoor dat je helm altijd stabiel op je hoofd blijft zitten en deze niet van je hoofd valt bij plotselinge bewegingen. De binnenvoering van de helm zorgt voor een prettige pasvorm en extra comfort tijdens het dragen van de helm. Meer helmen types en soorten verneem je via dit handige categorie overzicht.

Witte jethelm van BKR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *