kaarsen

Het inrichten van je interieur is meestal niet een eenvoudige klus. Voordat je het weet heb je zoveel keuzestress dat je het maar helemaal laat voor wat het is. Maar natuurlijk moet je het daar niet bij laten. Een bij jouw passende comfortabele woonomgeving is goed voor je welzijn en gemoedsrust en daarom uitermate belangrijk. Maar hoe doe je dat?

Sfeer in huis in 3 stappen

Voor het inrichten van je huis met leuke woonaccessoires zijn achtereenvolgens de plekde persoonlijke voorkeur en tot slot de gelegenheid de drie punten waar je op moet letten.

  1. Bij de plek gaat het om de locatie, de bouwstijl en gebruikte materialen. Voor een goede vibe kun je de woonaccessoires daar het beste op aanpassen. Woon je in een oude boerderij middenin het land dan hoort daar een andere inrichting bij dan wanneer je een modern nieuwbouwhuis bezit in het centrum van de stad. Je kunt je hierbij richten op verschillende woonstijlen zoals brocante, landelijk, modern, industrieel, bohemien, klassiek en design. Kies een van de stijlen en maak een moodboard met allerlei afbeeldingen waarvan jij vindt dat die er bij passen.
  2. Persoonlijk voorkeur stijgt natuurlijk boven alles uit. Want jij kunt iemand zijn die van overdaad houd met veel lichte kleuren of juist iemand die minimalistisch is met zwart als hoofdkleur. Je kunt houden van ronde of juist hoekige vormen, grote losstaande items of juist meerdere kleine, van ijzer of juist van hout etc. Deze voorkeuren doorkruizen alle stijlen, seizoenen en inrichtingen. Maak een lijstje met zaken waar je erg van houdt in een woning. Dit zul je ook terug zien in het moodboard.
  3. Natuurlijk is ook de gelegenheid van groot belang. Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting voor je huis voor de komende 6 maanden of wil je alleen voor een groot feest of de kerstdagen wat specifieke sfeeritems Dit is van belang voor de grondigheid waarmee je de inrichting gaat aanpakken. Het schilderen van een muur in een bepaalde kleur is niet handig als dit voor alleen het weekend is. Het aanschaffen van hele dure sfeeritems is niet aan te bevelen als je deze maar één avond gebruikt. Maak dus ook afweging voor je budget en pas de items en de inrichting hierop aan. Verder is het bij de gelegenheid ook van belang om te kijken naar passende kleuren (wit bij huwelijk en chiquere feestjes, geel voor een vrolijk lentefeest in de tuin, etc.).

Woonaccessoires kopen

Er zijn een aantal webshop gespecialiseerd in woonaccessoires. Je kunt deze rustig eens bezoeken voor wat inspiratie voor de inrichting van het huis of de aankleding voor een bepaald feest. Een shop die gericht is op sfeeritems voor de inrichting is VanKaarstotServet. In deze online winkel heb je een enorme keuze aan woondecoratie artikelen, waaronder Bolsius & Gouda kaarsen, tuinaccesoires, keukengerei en – accessoires, servies, badkameraccessoires, grafdecoratie, etc. Je kunt er shoppen en woonaccessoires kopen voor lage prijzen met de beste service en snelle levering.

Woonaccessoires voor een sfeervol interieur – jouw 3 stappen plan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *